Schildkröt: Set de bedminton cu minge - 46 cm

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Putem avea o petrecere de badminton?
Badmintonul este un joc popular de generații întregi și probabil că nu există niciun copil care să nu-l fi încercat. Cu acest set de badminton Schildkröt Junior, atât cei mici cât și cei mari pot experimenta bucuria acestui joc.

Setul conține 2 rachete și o minge de badminton. Rachetele au o coardă damilată rezistentă și un mâner din plastic cu nervuri. Când jocul se termină, rachetele pot fi depozitate într-o husă practică cu fermoar pentru a proteja suprafața rachetei, ceea ce le face ușor de transportat - nu se știe niciodată când veți avea chef de un joc bun de badminton.

Badmintonul este un sport pentru tot corpul care îmbunătățește timpul de reacție, concentrarea, coordonarea mână-ochi și abilitățile motorii mari.

Lungimea rachetelor de badminton: aprox. 45,5 cm
Dimensiunea ambalajului: 46 x 22 x 9 cm

Marca Schildkröt este cunoscută în întreaga lume pentru echipamentele sportive de calitate, inovatoare și durabile. Realizate din materiale durabile și de înaltă calitate, produsele răspund atât nevoilor sportivilor profesioniști, cât și celor care se bucură de recreere activă în timpul liber.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Tenis, badminton, ping-pong din categoria